• Blockquote

    Mauris eu wisi. Ut ante ui, aliquet neccon non, accumsan sit amet, lectus. Mauris et mauris duis sed assa id mauris.

  • Duis non justo nec auge

    Mauris eu wisi. Ut ante ui, aliquet neccon non, accumsan sit amet, lectus. Mauris et mauris duis sed assa id mauris.

  • Vicaris Vacanti Vestibulum

    Mauris eu wisi. Ut ante ui, aliquet neccon non, accumsan sit amet, lectus. Mauris et mauris duis sed assa id mauris.

  • Vicaris Vacanti Vestibulum

    Mauris eu wisi. Ut ante ui, aliquet neccon non, accumsan sit amet, lectus. Mauris et mauris duis sed assa id mauris.

  • Vicaris Vacanti Vestibulum

    Mauris eu wisi. Ut ante ui, aliquet neccon non, accumsan sit amet, lectus. Mauris et mauris duis sed assa id mauris.

Megaupload,Filestube Dan Drama2 Atau Movie Yang Korang Minat

Wednesday, 25 May 2011 0 comments

Apa kena mengena Megaupload,Filestube ni semua ngan drama atau cerite2 yang korang suke? Ade orang suke tengok kat youtube je. Tapi ada ramai kate youtube x lawa (aku pon rasa camtu). So korang pon cari la website2 yang bole download cerita2 ni supaya gambar dia lawa sikit. Kalo 4shared atau mediafire korang selalu download boleh tahan lagi la tapi kalau pakai selain dari yang 2 tadi tu. Megaupload ke,Rapidshare ke,Depositefiles ke. Kena tunggu seminit la, 1 hari ade limit la,banyak lagi la songh die. Kalau korang mampu bayar akaun premium die,silakan la. Aku pon x kisah. Tapi kalau x mampu, don worry la. Ade caranye kalau nak download pakai website2 yang leceh tadi tu. Senang je cara die.

Rapidshare: 50++ Free premium sites

Megaupload: 50++ Free premium sites

Dalam banyak2 link yang ada dalam tu, aku paling suka leechking.ni x banyak syarat,copy paste je url megaupload or rapidshare yang korang jumpa tu. Da download pakai IDM,cepat2 close die punya tab pastu kalau nak download file baru,tunggu sampai abes download yang mula2 tadi tu pastu open balik leeechking tu,supaya die reset sistem die.kalo x,korang kena tunggu lame sikit la kalau terlupa nak reset. Link2 yang lain elok jugak cuma x sesimple leechking. Kalau tetibe leechking kate ade problem sikit baru pakai link lain. Kalau korang selesa pakai link lain, pakai la. Aku selesa pakai leechking je

Pastu Filestube ni.Haha,aku tau ade yang guna torrent sebab tak jumpa file yang die cari kat internet. Sebenarnya bukan takde,cume google mana la mampu cari semua benda yang korang tulis. Banyak juga yang korang tak jumpa dari google ni kan?So,Filestube ni keja die akan cari file2 yang besar yang korang biasa download pakai torrent.Kelemahan torrent ialah die guna seed untuk download.Kalau takde orang nak seed,lembab la die nak download.Dan satu lagi bahaya torrent ni,banyak virus sebab entah komputer sape le korang download kan?Kalau pakai Filestube,kebanyakan site akan hilangkan virus and spam2 dalam file yang ada dalam sistem die tu..

File2 yang boleh ditemui dalam Filestube:
Games
Album
Live Album
DVD Set Album
Movie
Drama2 luar negara
Dan banyak lagi la...korang cari la apa yang korang nak


Trik untuk download games yang pasti boleh di main,taip tajuk game dan taip SKIDROW selepas tu

Try la...klik di http://www.filestube.com/

 
Post Aje © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum